Política de privacidad y de cookies


POLÍTICA DE PRIVACITAT


El dia 25 de maig de 2018, s’aplicà la normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i estem adequant la nostra política de privadesa.
Per aquest motiu, l’informem que a partir del 25 de maig de 2018, seguirem protegint les seves dades personals, segons les exigències de la normativa europea. Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) comporta que:

1.-El Responsable del Tractament de les seves dades personals és GENIAL HOUSES, SL: (més info1)
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: GENIAL HOUSES, SL
DOMICILI SOCIAL: Joan Torró Cabratosa, 18 del P.I. Mas Xirgu de (Girona), CP 17005
CIF: B55195721

2.-La finalitat del tractament de les seves dades personals es la gestió i prestació de la relació negocial, així com enviar informació que pugui resultar del seu interès dels nostres productes i/o serveis prèviament sol·licitats per vostè i de les activitats gestionades directament per aquesta empresa, així com enviar-li informació, promocional i/o publicitària dels nostres productes i/o serveis. (més info 2):
La finalitat del tractament és la gestió de dades per prestar els serveis prèviament sol·licitats pel client i enviar-li comunicacions o informació del servei i activitats de l’empresa, que puguin resultar del seu interès.
La base jurídica que empara el tractament de les seves dades personals, és el lliure consentiment del interessat, el qual pot ésser revocat en qualsevol moment.
Les categories de dades que disposem de la persona interessada són: noms, cognoms, adreça postal, número de compte bancari, e-mail (….detallar)
En el cas de no desitjar rebre informació comercial, promocional i/o publicitària podrà revocar el seu consentiment comunicant la seva baixa a l’adreça electrònica [email protected]

3.-Les seves dades no seran comunicades a tercers sense el seu previ consentiment, a no ser que existeixi una previsió legal que així ho estableixi per al compliment de la prestació contractual, ni tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions. (més info 3):
Las categories de persones interessades son qualsevol persona que mitjançant el seu consentiment manifesti la seva voluntat de rebre comunicacions sobre els productes i/o serveis de l’empresa.

4.-Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat adreçant-se per escrit a GENIAL HOUSES, SL, amb domicili social al carrer Joan Torró Cabratosa, 18 del P.I. Mas Xirgu de (Girona), CP 17005 o a l’adreça electrònica [email protected] (més info 4)
Tota persona té dret a sol·licitar al Responsable del Tractament l’accés a les seves dades personals, la seva rectificació o supressió, la limitació del seu tractament o la seva oposició al mateix, així com el dret a la portabilitat de les seves dades.

POLITICA DE COOKIES


GENIAL HOUSES SL amb domicili a C/ del Tren nº 93 de Quart (Girona), utilitza cookies per al funcionament del seu lloc web. 
Les cookies són fitxers de text que contenen petites quantitats d'informació que es descarreguen al seu ordinador o dispositiu mòbil quan vostè visita un lloc web. Les cookies s'envien de tornada al lloc web original a cada visita posterior, o a un altre lloc web que les reconeix. Les cookies són útils perquè permeten a un lloc web reconèixer el dispositiu de l'usuari. Les cookies poden realitzar diferents funcions com permetre navegar entre les pàgines de manera eficient, recordant les seves preferències, i en general millorar la navegació de l'usuari. 

Pel que fa als tipus de cookies, aquestes es classifiquen segons l'entitat que les gestioni, així, tenim les pròpies i les de tercer, segons el termini que romanen activades de sessió o persistents, segons la seva finalitat, tècniques, de personalització, d'anàlisi, publicitàries i de publicitat comportamental. 

L'informem dels tipus de cookies que s'utilitzen en aquest lloc web i la seva finalitat:

DENOMINACIÓ NOM TÈCNIC FINALITAT INFORMACIÓ RECOPILADA TERMINI DE PERMANÈNCIA ENTITAT QUE LA GESTIONA (propi o de tercer)
Identificador de l’usuari WC_AUTHENTICATION_ ,WC_USERACTIVITY_ PERSONALITZACIÓ El temps límit de connexió, l'identificador de sessió. Persistents Pròpia
Identificador de visita Google Analytics ANÀLISI Ens permet mesurar les vendes i les conversions de la pàgina web. Persistents Google

GENIAL HOUSES SL, utilitza cookies de Google Analytics, la configuració d'aquestes cookies està predeterminada pel servei que ofereix Google, motiu pel qual li suggerim que consulti la pàgina de privadesa de Google Analytics:
http://www.google.com/intl/es/analytics/privacyoverview.html 
per obtenir més informació sobre les cookies que utilitza i com deshabilitar-les (entenent-se que no som responsables del contingut o la veracitat dels llocs web de tercers).

Cookies de terceros
A més de l'ús de cookies de GENIAL HOUSES SL a la nostra web, permetem a tercers establir cookies i accedir-hi en el seu ordinador. L'ús de les cookies d'aquestes empreses està subjecte a les seves pròpies polítiques de privacitat, no a la Política de privacitat de GENIAL HOUSES SL.

Desactivació de les cookies
L'usuari pot, lliurement, decidir sobre la implantació o no al seu disc dur de les nostres cookies i la seva eliminació, seguint el procediment establert a la secció d'ajuda del seu navegador. L'usuari pot també configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les cookies o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada cookie i decidir en aquest moment la implantació o no al seu disc dur.
Els fabricant de dispositius i navegadors disposen d’enllaços per a la gestió o desactivació de cookies al seu navegador. 
El fet que l'usuari configuri el seu navegador per rebutjar totes les cookies o expressament les nostres cookies pot suposar que no sigui possible accedir a alguns dels serveis i que la seva experiència a la nostra web pugui resultar menys satisfactòria.



POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL


A través d’aquest avís legal, GENIAL HOUSES SL informa els usuaris d'aquest lloc web, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d'ara endavant LOPD) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a GENIAL HOUSES SL les dades personals que els són sol·licitades.

L’usuari, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne la tramesa, autoritza expressament a GENIAL HOUSES SL que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.

La recollida i el tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat atendre la seva petició o consulta, i poder-li prestar els nostres serveis d’una manera eficient. 

Al proporcionar-nos les seves dades de caràcter personal a través d’aquest lloc web, vostè autoritza i dona el consentiment al tractament de les seves dades per part d’ GENIAL HOUSES SL amb la finalitat indicada al punt anterior, així com per l’enviament d’informació sobre les ofertes, serveis i/o productes que ofereix, per qualsevol mitjà de comunicació, inclòs l’electrònic.

Les dades personals que faciliti l’usuari hauran de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.

GENIAL HOUSES SL ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

L’usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de GENIAL HOUSES SL, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la i oposar-se al seu tractament enviant un missatge de correu electrònic a [email protected] o una carta a GENIAL HOUSES SL, C/ del Tren nº 93, 17242 Quart (Girona).

GENIAL HOUSES SL li informa que utilitza cookies en la seva pàgina web. Una cookie pot instal·lar-se automàticament en el programa de navegació al visitar la nostra pàgina. Més informació a política de cookies