Disseny

Amb nosaltres podràs disfrutar d'una casa prefabricada i ecològica dissenyada 100% a mida als teus desitjos, gustos i necessitats.
A més, gràcies a la tecnologia única Genial Panel® podràs tenir façanes, parets i paviments del material que més t'agradi: fusta, pedra, ceràmic, metall, arrebossat, porcelànic, fibro-guix... A continuació trobaràs algunes propostes de materials per la teva casa.

Façana ventilada de fusta

Aquestes façanes són les més ecològiques i sostenibles. La paret ventilada permet crear façanes amb un estil propi que encaixin a la perfecció, tant en entorns naturals com en entorns urbans. El resultat que s'aconsegueix és una casa/edifici eficient i vestit amb l'elegància de la fusta natural.

La fusta és un material noble que a més de tenir un excel·lent comportament tèrmic, confereix un confort indiscutible. Hi ha molts tipus de fusta per a ús exterior i el seu manteniment és mínim si es fa un bon tractament inicial. Cal pensar que en què les fustes que usem mantenen les seves qualitats amb el pas del temps.Façana ventilada de pedra

La pedra és el material noble per excel·lència i ha estat usat des de la prehistòria. El sector de la construcció i la tecnologia han permès usar-la tallada en peces fines per recobrir façanes ventilades.

Per veure com funciona l'estrucutra, en el croquis adjunts podem apreciar el que s'amaga rere el bloc monolític. Es tracta d'un entramat lleuger de sustentació que permet col·locar la pedra separada del tancament i crear la façana ventilada.Façana ventilada de ceràmica

La ceràmica ha estat el material per excel·lència de fabricació de tancaments. En els últims anys del sector s'han desenvolupat peces ceràmiques per a la tecnologia de façana ventilada. En general són peces de gran format (30x120 cm) que, igual que en la pedra, es col·loquen penjades d'un entramat lleuger de sustentació que permet separar-la del tancament i crear la façana ventilada.

La ceràmica ventilada confereix un alt grau de confort i un aspecte elegant que pot trobar-se amb una gran varietat de formats, colors i textures.Façana ventilada de metàl·lica

Les façanes ventilades metàl·liques són l'opció més lleugera per a una façana. La multitud de possibilitats d'acabats en materials metàl·lics permet dissenyar la façana amb la més àmplia gamma de possibilitats estètiques, des de la multitud de colors metal·litzats fins a imitacions en pedra, fusta o acer inoxidable.

Les façanes ventilades metàl·liques tenen, a més, un cost moderat i un baixíssim manteniment (per no dir nul).Façana convencional arrebossada

Les façanes convencionals tenen el seu avantatge principal: el cost. Tot i això, no són tan eficients a nivell tèrmic i acústic com les façanes ventilades.

En l'actualitat existeixen sistemes de morters flexibles que funcionen perfectament aplicats sobre fusta. Per això un dels sistemes més competitius és l'esquerdejat directe sobre els panells Genial Panel®. Sobre la superfície del panell hi apliquem un morter especial per fusta i com acabat, un estuc elàstic que li confereix l'aspecte final que mostra la imatge.Façana porcelànica

Fa relativament poc temps el sector del gres porcellànic ha desenvolupat aquesta tecnologia que permet la fabricació de peces de 3500x1200x3mm.

Aquest material podem aplicar-lo de diferents maneres. La manera més eficaç de treballar-la és encolant-la a la paret o panells. Amb la maquinària de la qual disposem, podem encolar aquest material a la paret o panells i oferir cases/edificis de gres porcellànic a un preu més que raonable.

A més, el seu manteniment és realment senzill. Tan sols cal utilitzar aigua a pressió perquè la superfície quedi impecable. Cal destacar la seva resistència a la flexió i al desgast, així com la seva manca d'alteració davant les radiacions UV. Així tens una llarga durabilitat amb baix manteniment.
Parets interiors

Les nostres parets (Genial Panel®) tenen les mateixes o millores prestacions que les tradicionals, incorporen les instal·lacions en el seu interior i no requereixen construcció in situ. Així tens la casa o edifici abans i a un millor preu. Normalment a les parets s'hi sol ficar un revestiment de fibro-guix sobre el qual es pinta o s'hi adhereix un aplacat de fusta, pladur...Paviments

Els paviments es fan al moment de l'obra i en sec, cosa que fa que estiguin abans que amb el sistema tradicional. Normalment usem paviments de fusta, sintètics o ceràmics propis basats en Genial Panel® que tenen prestacions iguals o millors als paviments tradicionals. Recomanem paviments ceràmics a cases en zones humides.